Anne Nymo Trulsen

Høgtun, Moen, Målselv on 18 apr / KL. 19.00 Billettpris: 275

Målselvjenta Anne Nymo Trulsen er nok best kjent som vokalist i Hekla Stålstrenga. Nå er ho ute med sitt andre soloalbum, "Valg". Endelig tar hun med bandet og kommer hjem til Målselv for å spille konsert!

ANNE NYMO TRULSEN med band - KONSERT!

Målselvjenta Anne Nymo Trulsen, kjent fra det nordnorske bandet Hekla Stålstrenga går solo-igjen!

I februar slepte Anne sin ferskeste soloplate med plateslipp i Tromsø. Nå kommer hun hjem til Målselv for å spille konsert! 

I 2013 ga Anne ut si aller første soloplate Skråblikk. Plata var egentlig alle låtene Anne hadde laga, så det var ingen rød tråd. Nå derimot, har Anne plukka ut 11 låter ho har skrevet selv, der alle går under temaet Valg. Små og store valg. Sinne, svik, savn, sorg og stolthet. Sanger til trøst og takknemlighet.  Det er ord som beskriver låtene Anne har valgt ut å være med på dette albumet. Anne skriver fremdeles på dialekt og den rustne stemmen og gode formidlinga er gjennomtrengende på begge albumene.

- Jeg har i løpet av de siste årene født to friske, fine barn, men jeg har mistet venner i ulykke og sykdom og jeg synger mye i begravelser. Jeg trenger ikke skrive låter da jeg har det bra, så disse låtene har kommet til meg som en reaksjon på tøffe hendelser og store følelser. Dette er et album blottet for humor, sier Anne med et smil om munnen.

 

På konserten vil Anne og bandet spille låter fra begge albumene:

Anne Nymo Trulsen: sang

Torje Åsali Jenssen: gitar

Ida Karoline Nordgård: bass

Adrian Danielsen: tangenter

Mikael Pedersen Jacobsen: trommer

 

Kjøp Billett