Dinosaus til Moen kulturlåve

DINOSAUS

Den nordnorske artisten Heidi Solheim har gitt ut 2 barnealbum «DINOSAUS» (2014) og oppfølgeralbumet «DINOSAUS & LORTEFALL» (2016)

I forbindelse med utgivelsene reiser Heidi nå rundt om i Norge med et knippe musikere for å holde en annerledes, rocka og moro forestilling hele familien. 

Forestillingen handler om bandet DINOSAUS og deres vei mot å nå målet om å bli rockestjerne. Men etter hvert skjønner de at dette ikke er riktig så enkelt. Å være rockestjerne handler jo ikke bare om å være kjendis, få like mange fans som Justin Bieber og å komme i Se & Hør, slik DINOSAUS kanskje først hadde tenkt seg… Eller.. 

På en humoristisk, men også ettertenksom måte vil publikum tas med inn i DINOSAUS sin rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene gjennom sangtekster og forskjellige situasjoner som oppstår underveis. Musikken beveger seg innenfor sjangrene blues, rock og pop.

Målgruppen for denne forestillingen er satt til barn og unge i  alderen 3-10 år, men vil passe fint for hele familien.

Aftenpostens Svein Andersen uttaler: 

”Solheims første barneplate er blitt noe så sjeldent som en fantastisk flerbruksplate med sitt allsidige musikalske grep.”
(http://www.osloby.no/oslopuls/musikk/Blablues-og-dinosaus-7480942.html)

Kom og bli med på familiedag på Moen kulturlåve lørdag 20.mai.

Varighet ca 40 minutter

De som er med:

Heidi Solheim - akustisk gitar og ukulele

Kristian Olstad - bass

Espen Jakobsen - gitar

Kim Karlsen - slagverk

 

Kjøp Billett

Julietnorth

lø 11 nov / KL. 20.00

Tromsøjenta Julie Alapnes, med solide røtter i Målselv, kommer til Mellembygd samfunnshus med sitt soloprosjekt "Julietnorth"

Les mer

Jul i nord

lø 2 des / KL. 13.00

Kalottspel arrangerer, tradisjonen tro, to konserter under årets Rundhaugmartna. "Jul i nord" vil garantert få deg i julestemning! Første konsert er klokken 13.00 og andre konsert er klokken 14.00.

Les mer

FolkBarokk

to 21 sep / KL. 19.30

Kalottspelfestivalen er over og vi går i gang med vårt fantastiske høstprogram. Først ut er FolkBarokk. Et stjernelag av musikere vil gi deg en uforglemmelig konsertopplevelse.

Les mer