Det er klart for ny høst og ny konsertsesong for Kalottspelpublikummet!

Uke 32 ble en fantastisk uke i år og. Kalottspel gikk av stabelen med masse god musikk, dans og opplevelser. Både unge og gamle deltok på kurs, som frivillige, seminardeltakere, som festlyd og konsertdeltakere under hele uken festivalen pågikk. Det var vakkert, magisk, rått, vilt, suggererende og engasjerende! Vi takker ydmykt for all oppmøte og deltakelse fra alle frammøtte, og takker for alle gode ord! 

 

Nå er det bare å glede seg til høstens program. Mer informasjon legges ut fortløpende på høyre spalten på hjemmesida vår - hold av følgende datoer: 

 

21. september: Fliflet/Hamre, på Mellemygd Samfunnshus

8. oktober: Duo Ode/Holmen + dansefest, på Mellembygd Samfunnshus

15. november: Susanne Lundeng - "Nesten ikke helt som før", på Istindportalen

3. desember: TBA 

Kjøp Billett

Hazelius/Hedin

fr 2 feb / KL. 19.00

Duoen Hazelius/Hedin spilte på Kalottspel i 2011. Nå er de tilbake. Få med deg denne konserten!

Les mer

Kartellet kl 15

lø 3 mar / KL. 15.00

Kartellet er tilbake med sin første forestilling "Kartellet" Denne kritikerroste forestillingen hadde premiere under Kalottspel i 2012. Den har senere blitt vist over 50 ganger på ulike steder i Norge, Sverige og Finland.

Les mer

Kartellet kl 17

lø 3 mar / KL. 17.00

Kartellet er tilbake med sin første forestilling "Kartellet" Denne kritikerroste forestillingen hadde premiere under Kalottspel i 2012. Den er senere blitt vist over 50 ganger på forskjellige steder i Norge, Sverige og Finland.

Les mer