Det er klart for ny høst og ny konsertsesong for Kalottspelpublikummet!

Uke 32 ble en fantastisk uke i år og. Kalottspel gikk av stabelen med masse god musikk, dans og opplevelser. Både unge og gamle deltok på kurs, som frivillige, seminardeltakere, som festlyd og konsertdeltakere under hele uken festivalen pågikk. Det var vakkert, magisk, rått, vilt, suggererende og engasjerende! Vi takker ydmykt for all oppmøte og deltakelse fra alle frammøtte, og takker for alle gode ord! 

 

Nå er det bare å glede seg til høstens program. Mer informasjon legges ut fortløpende på høyre spalten på hjemmesida vår - hold av følgende datoer: 

 

21. september: Fliflet/Hamre, på Mellemygd Samfunnshus

8. oktober: Duo Ode/Holmen + dansefest, på Mellembygd Samfunnshus

15. november: Susanne Lundeng - "Nesten ikke helt som før", på Istindportalen

3. desember: TBA 

Kjøp Billett

Julietnorth

lø 11 nov / KL. 20.00

Tromsøjenta Julie Alapnes, med solide røtter i Målselv, kommer til Mellembygd samfunnshus med sitt soloprosjekt "Julietnorth"

Les mer

Jul i nord

lø 2 des / KL. 13.00

Kalottspel arrangerer, tradisjonen tro, to konserter under årets Rundhaugmartna. "Jul i nord" vil garantert få deg i julestemning! Første konsert er klokken 13.00 og andre konsert er klokken 14.00.

Les mer

FolkBarokk

to 21 sep / KL. 19.30

Kalottspelfestivalen er over og vi går i gang med vårt fantastiske høstprogram. Først ut er FolkBarokk. Et stjernelag av musikere vil gi deg en uforglemmelig konsertopplevelse.

Les mer